Spala, curata si taie merele in feliute. Le millassou este o prajitura cu mere si faina de porumb.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Nu este complicata și este o prăjitura ideala. O prăjitura cu mere simpla, gustoasa si aspectuoasa. Prajitura se taie mai bine daca o tineti inainte 30 de minute in congelator.
In principiu se pot folosi orice fel de biscuiti dreptunghiulari sau patrati. Pune apa si zaharul la fiert, amestecand usor, pana cand zaharul se topeste. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se lasa la frigider minim 12 ore.
Pentru inceput merele se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea cu gauri mari, se presara cu 8 linguri de zahar si o lingura de scortisoara apoi se lasa deoparte.
Aceasta prajitura cu mere se pregateste cu biscuiti simpli sau populari. Spala, curata si taie merele in feliute. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.se tapeteaza o tava cu dimensiunea de 25×38 cm cu hartie de copt.
Mere 500 gr faina alba 2 oua 4 linguri zahar 1 plic zahar vanilat 270 ml lapte 1 plic drojdie uscata (7gr) un pic de. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitie.se tapeteaza o tava cu dimensiunea de 25×38 cm cu hartie de copt. Merele , calite cu zahar si scortisoarasi racite , se aseaza si ele in stat uniform peste budinca, iar deasupra se pune frisca si se rade ciocolata.se da la rece unde este bine sa stea citeva ore.
Cand blatul e copt (facem testul cu scobitoarea)scoatem si lasam sa se raceasca bine,apoi rasturnam prajitura si ornam cu frisca.se serveste a doua zi. Peste budinca asezam grilajul din aluat fraged. Se scoate cratita din cuptor si se pune budinca peste mere.
Amesteca laptele ramas impreuna cu pudra de budinca.
Amesteca laptele ramas impreuna cu pudra de budinca. O prăjitura cu mere simpla, gustoasa si aspectuoasa. Prajitura cu mere si biscuiti.
Cand sucul merelor se lasa pe. Merele le curatam si le taiem felii. Pentru inceput merele se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea cu gauri mari, se presara cu 8 linguri de zahar si o lingura de scortisoara apoi se lasa deoparte.
Fierbinte se intinde peste merele din tava. Se împarte aluatul în 2 părți. Preparam crema pentru care mixam cele 3 galbenusuri, impreuna cu zaharul, amidonul si laptele.
Apoi se freaca untul cu zaharul pana devine ca o crema ( nu este.
Prajitura cu mere si biscuiti fara coacere. Inainte de a taia in bucati, prajitura cu cacao mere si budinca. Biscuiti simpli 500 g tip petit beurre, mere 1 kg, zahar 200 g, unt 100 g, scortisoara 0.5 lingurite, lapte 500 ml, faina 60 g, oua 4 buc numai galbenusurile, pastaie de vanilie 1 buc sau 2 prafuri vanilate.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Prajitura Cu Mere Si Budinca"
Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Mere Si Budinca"