Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Pe Litoral Iulie 2018

Vremea Pe Litoral Iulie 2018. Dacă media lunară multianuală este de 14,9 grade celsius în luna mai, în zonele menționate vom avea o medie de 16 grade celsius. Nori şi soare temperatura minima: Măsurătorile de specialitate au stabilit o normă medie lunară. Potrivit administrației naționale de meteorologie, maximele termice ale zilei rămân ridicate, cuprinse între 25 şi 33 de grade celsius, cu cel mult 28 pe litoral și 26 în delta dunării. Potrivit anm, în iulie, temperatura medie lunară a pe de altă parte, cantităţile totale de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării.

Până atunci, ploile vor fi în trecere, mai ales pe la munte, după orele prânzului. Prognoza meteo anunţă precipitaţii extinse în special în zona de munte, iar în restul ţării vor fi locale sau izolate. În ultima perioadă, vremea pare să fie la extreme. Măsurătorile de specialitate au stabilit o normă medie lunară. În ceea ce privește zonele de munte, lucrurile stau puțin diferit.

Vremea 1 Iulie 2018 Scăpăm De Ploile Torențiale Cand Se Intoarce Canicula Stirileprotv Ro
Vremea 1 Iulie 2018 Scăpăm De Ploile Torențiale Cand Se Intoarce Canicula Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/vremea/vremea-1-iulie-2018-scapam-de-ploile-torentiale-cand-se-intoarce-canicula.html
Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi. Cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. Eforie nord, valuri, vânt, vremea pe litoral. Potrivit administrației naționale de meteorologie, maximele termice ale zilei rămân ridicate, cuprinse între 25 şi 33 de grade celsius, cu cel mult 28 pe litoral și 26 în delta dunării. Nori şi soare temperatura minima:

August septembrie octombrie noiembrie decembrie.

Vremea în mai, iunie, iulie 2018. Temperatura maximă a aerului va ajunge până la 30 de grade celsius. Pe de altă parte, cantităţi mai reduse de precipitaţii se vor înregistra în dobrogea, de până la 60 l/mp. Potrivit anm, vremea de rusalii 2018 va fi în general frumoasă şi caldă cu temperaturi chiar mai la finalul lunii mai, când este și sărbătoarea de rusalii 2018, temperaturile vor fi în creștere, după ce, la vremea pe litoral pe 26 mai este, de asemenea, în media lunii, dar temperaturile sunt mai joase față. Prognoza meteo pentru luna iulie 2018.

Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. În ceea ce privește zonele de munte, lucrurile stau puțin diferit. Potrivit anm, în iulie, temperatura medie lunară a pe de altă parte, cantităţile totale de precipitaţii vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării. Dacă media lunară multianuală este de 14,9 grade celsius în luna mai, în zonele menționate vom avea o medie de 16 grade celsius. Vremea pe 20 iulie 2018 va fi caldă în majoritatea regiunilor, dar, din nou, va ploua.

Vremea 30 Iulie 2018 Ploile Revin In Mai Multe Serii In Majoritatea Regiunilor Stirileprotv Ro
Vremea 30 Iulie 2018 Ploile Revin In Mai Multe Serii In Majoritatea Regiunilor Stirileprotv Ro Source from : https://stirileprotv.ro/stiri/vremea/vremea-30-iulie-2018-ploile-revin-in-mai-multe-serii-in-majoritatea-regiunilor.html
Se anunţă un weekend cu vreme plăcută la început de toamnă, dar şi cu câteva ploi la munte. Hidrologii au emis avertizare cod galben de inundaţii pentru judeţul constanţa, aceștia avertizând vremea. Astăzi, vremea se va încălzi în limite normale, astfel că se vor atinge 32 de grade celsius prin zonele de câmpie din sud şi din vest. Vremea pe 20 iulie 2018 va fi caldă în majoritatea regiunilor, dar, din nou, va ploua. Potrivit anm, în luna iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât în mod normal în regiunile.

Vremea pe 27 iulie este în continuare instabilă în jumătatea estică, unde se vor produce fenomene extreme.

Starea vremii in iasi pe 15 zile. Vremea la mare se menţine caldă în următoarele două săptămâni, până la sfârşitul lunii iulie. În ceea ce privește zonele de munte, lucrurile stau puțin diferit. Hidrologii au emis avertizare cod galben de inundaţii pentru judeţul constanţa, aceștia avertizând vremea. Vremea în luna iunie 2018.

Prognoza meteo anunţă precipitaţii extinse în special în zona de munte, iar în restul ţării vor fi locale sau izolate. Instabilitatea atmosferei va creşte în weekend. Temperaturile scad duminică în jumătatea estică. În prima lună de vară, temperatura medie lunară a aerului va fi apropiată de norma climatologică, în cea mai mare parte ţării. Încă de sâmbătă, în munții apuseni, o.

Prognoza Meteo 24 Iulie
Prognoza Meteo 24 Iulie Source from : https://ziare.com/articole/prognoza+meteo+24+iulie
Pe litoral, vineri avem soare, condiţii extrem de reduse de ploaie şi se încălzeşte faţă de ieri: Vremea pe 27 iulie este în continuare instabilă în jumătatea estică, unde se vor produce fenomene extreme. Prognoza meteo anunţă precipitaţii extinse în special în zona de munte, iar în restul ţării vor fi locale sau izolate. Unii oameni spun că vor pleca în vacanță, în luna august. Eforie nord, valuri, vânt, vremea pe litoral.

Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului.

Pe litoral , în prima săptămână, media temperaturilor maxime va avea variaţii între 24 şi 29 de grade. Prognoza meteo pentru luna iulie 2018. În ceea ce privește zonele de munte, lucrurile stau puțin diferit. Vremea pe 20 iulie 2018 va fi caldă în majoritatea regiunilor, dar, din nou, va ploua. Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului.

Posting Komentar untuk "Vremea Pe Litoral Iulie 2018"